Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını askere uğurlamak

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, mal mülk sahibi olunacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulur.

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi veya ticari başlıkları ilgilendiren konularda hoş denebilecek gelişmeler olabilir.

Rüyada arkadaşını askere uğurlamak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada askere uğurlamak çok sevinip işinin başına geçeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada oğlunu askere uğurlamak geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada asker uğurlamak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayarak asker uğurlamak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğini askere uğurlamak ona kol kanat gereceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada eşini askere uğurlamak atılan adımların boşa çıkacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına işarettir.

Rüyada birini askere uğurlamak elde bulunan paranın tükeneceğine, onun istediği yoldan gideceğine, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments