Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerlik arkadaşını görmek

Rüyada askerlik arkadaşını görmek

Rüyada askerlik arkadaşını görmek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada askerlik arkadaşını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkileriniz dikkat gerektiriyor.

Rüyada arkadaşı askere göndermek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada asker arkadaşlarını görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, kazancının her gün daha fazla artacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada asker arkadaşı görmek sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının asker olduğunu görmek iş hayatında çok büyük kar edileceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, itibarın sarsılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını asker görmek istenmeyen olayların yaşanacağına, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada asker arkadaşının geldiğini görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının askere gittiğini görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, ana baba dualarının alınacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine delalettir.

Rüyada askerde olan arkadaşı görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments