Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada damla çikolata görmek

Rüyada damla çikolata görmek

Rüyada damla çikolata görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ekonomik olarak kalkınacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine yorulur.

Rüyada damla çikolata gördüyseniz:

  • Parlak plan veya projeleriniz olabilir ya da gelecek ön görüleriniz takdire değer olabilir.

Rüyada damla çikolata görmek herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada damlayan ev görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kan damlaları görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kazancının her geçen gün artacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına rivayet eder.

Rüyada bir damla kan görmek mutluluğun ve kazancın daim olacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağa damla damlatmak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada damlayan su görmek rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına, dürüst bir şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bir damla su görmek alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada damlayan çatı görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, huzurunun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments