Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan damlaları görmek

Rüyada kan damlaları görmek

Rüyada kan damlaları görmek iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, dedikoduya, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan damlaları gördüyseniz:

  • Sakin olursanız konulara daha kolay çözüm getirebilirsiniz.

Rüyada damlayan kan görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada iki damla kan görmek malının da eksilmeyeceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada bir kaç damla kan görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine yorulur.

Rüyada kan damlaması görmek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çalışılan firmanın atağa geçeceğine alamet eder.

Rüyada kan damlası görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir damla kan görmek Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, keyifli sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada damla damla kan görmek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kan damlaları görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments