Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuğu yakalamak

Rüyada kuğu yakalamak

Rüyada kuğu yakalamak kötü günlerin arkada kalacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada kuğu yakalamak gördüyseniz:

  • Unutmayın ki, söylenen sözler her zaman arkalarında derin manalar barındırmazlar.

Rüyada kuğu yakalamak hayatı boyunca hep sevileceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçan kuğu görmek pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına delalet eder.

Rüyada denizde kuğu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işaret eder.

Rüyada beyaz kuğular görmek elde edilecek menfaatlere, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada gölde kuğu görmek dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere inanılır.

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına tabir olunur.

Rüyada kuğu kuşu görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments