Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz kuğular görmek

Rüyada beyaz kuğular görmek

Rüyada beyaz kuğular görmek işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, hem de sevdiklerinin olacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada beyaz kuğular gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada beyaz kuğu görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına delalettir.

Rüyada beyaz kuğular görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuğu yavrusu görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine delalet eder.

Rüyada gölde kuğu görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuğu görmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine işaret eder.

Rüyada siyah kuğu görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçan kuğu görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments