Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuğu kuşu görmek

Rüyada kuğu kuşu görmek

Rüyada kuğu kuşu görmek verdiği sözleri tutacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, rahatın ve konforun geleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuğu kuşu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ya da durumların sakinleşmesini sağlamak zor olabilir.

Rüyada kuğu kuşu görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kuğular görmek kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, üzüntünden sağlığından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde kuğu görmek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuğu yakalamak uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine işarettir.

Rüyada beyaz kuğu görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kuğu görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine ve çok büyük umutlar ile girdiği bir işten büyük zararla çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments