Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde kuğu görmek

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, manevi mutluluğu tadacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kuğu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada siyah kuğu görmek aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuğu yavrusu görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz kuğular görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine alamet eder.

Rüyada uçan kuğu görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuğu yakalamak işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine delalettir.

Rüyada kuğu kuşu görmek sarsılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde kuğu görmek geçim derdi çekmeyeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments