Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde kuğu görmek

Rüyada denizde kuğu görmek

Rüyada denizde kuğu görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada denizde kuğu gördüyseniz:

  • Olayları avantaja çevirme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada denizde kuğu görmek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına işaret eder.

Rüyada biblo kuğu görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine işarettir.

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek kazancın her daim artacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet eder.

Rüyada kuğu görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, hasta ise şifa bulacağına inanılır.

Rüyada beyaz kuğular görmek iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, mevkie edineceğine yorulur.

Rüyada kuğu yakalamak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına yorulur.

Rüyada siyah kuğu görmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments