Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde kuğu görmek

Rüyada gölde kuğu görmek

Rüyada gölde kuğu görmek başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine, üstün başarılar alacağına delalettir.

Rüyada gölde kuğu gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin yerli yerine oturmadığını düşünüyorsanız, işleri başka bir tarihe erteleyebilir veya farklı bir yöntemle devam edebilirsiniz.

Rüyada gölde kuğu görmek günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, destek için ailesiyle de konuşacağına inanılır.

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına yorulur.

Rüyada kuğu yakalamak çok sevinçli olaylar yaşayacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada biblo kuğu görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz kuğu görmek bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, maddi zarara gireceğine inanılır.

Rüyada uçan kuğu görmek istenenden daha fazla mala sahip olunacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kuğular görmek mutluluğa ve neşeye, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada denizde kuğu görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments