Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan kuğu görmek

Rüyada uçan kuğu görmek

Rüyada uçan kuğu görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, mutluluğunun katlanacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, işlerinin kolaylaşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçan kuğu gördüyseniz:

  • Politik veya inaçlarla ilgili tartışmalar girmemelisiniz.

Rüyada uçan kuğu görmek borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuğu görmek kısmetlerinin de kapanacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, güzel bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuğu yavrusu görmek hayallerine ulaşacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına alamet eder.

Rüyada kuğu yakalamak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Rüyada siyah kuğu görmek o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde kuğu görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, elinde kalan bir miktar para ile kendi işini gerçekleştireceğine ve bu konuda başarılı bir iş çıkartarak etrafındaki insanların takdirlerini üzerine toplayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada biblo kuğu görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments