Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine yorulur.

Rüyada kuğunun uçtuğunu gördüyseniz:

  • Belli iş, plan, düzenleme, anlaşma veya ilişkilerden tam olarak ne istediğinizi belirlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kuğunun uçtuğunu görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına yorulur.

Rüyada uçan kuğu görmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine işaret eder.

Rüyada kuğu yakalamak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, hayırlı işe, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine yorulur.

Rüyada beyaz kuğular görmek sürekli yerinde sayacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada denizde kuğu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, başarılı ve kazançlı olacağına delalet eder.

Rüyada kuğu yavrusu görmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kuğu görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına delalet eder.

Rüyada biblo kuğu görmek layık olduklarına sahip olacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments