Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kurbağa görmek

Rüyada küçük kurbağa görmek

Rüyada küçük kurbağa görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, beklentilerine ulaşacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına yorulur.

Rüyada küçük kurbağa gördüyseniz:

  • Doğru kullanmalısınız.

Rüyada küçük kurbağa görmek iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Rüyada küçük yeşil kurbağa görmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kurbağa görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret eder.

Rüyada büyük kurbağa görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada canlı kurbağa yemek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada dev kurbağa görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurbağa görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kurbağa ezmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, yeni bir makama sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments