Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük televizyon görmek

Rüyada küçük televizyon görmek

Rüyada küçük televizyon görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada küçük televizyon gördüyseniz:

  • Karşınızdakilere zannettikleri kadar saf olmadığınızı belli etmeniz menfaatiniz icabıdır.

Rüyada küçük televizyon görmek işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada televizyon kurmak zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada televizyon kırdığını görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet eder.

Rüyada televizyoncu görmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada kendini televizyonda izlemek kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada televizyon izlemek ele güne muhtaç hallere geleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, yaşamdan istediklerini alacağına tabir olunur.

Rüyada bozuk televizyon görmek kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına tabir olunur.

Rüyada televizyon tamir ettirmek mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hayatının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments