Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk televizyon görmek

Rüyada bozuk televizyon görmek

Rüyada bozuk televizyon görmek sorunlarını bu sayede bitireceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bozuk televizyon gördüyseniz:

  • En kolay yolu seçmeyin.

Rüyada bozuk televizyon görmek iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine tabir olunur.

Rüyada televizyonu kapatmak büyük bir kazanç elde edeceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına yorulur.

Rüyada çok televizyon görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, bazen umutlarını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada televizyon kanali görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni televizyon görmek kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada plazma televizyon görmek yüksek makamlara geleceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla televizyon görmek hayatın rüya sahibine güleceğine, böylece kendine güveneceğine, malının artacağına alamet eder.

Rüyada televizyonda film izlemek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, asil kişilerle birlikte olup iyi bir hayat süreceğine, hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments