Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük taşlar görmek

Rüyada küçük taşlar görmek

Rüyada küçük taşlar görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sinirlerinin yıpranacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük taşlar gördüyseniz:

  • Daha ılımlı bir yaklaşım tercih etmenizde fayda var.

Rüyada beyaz küçük taş görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada küçük taşlar görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine rivayet eder.

Rüyada renkli küçük taşlar görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına işarettir.

Rüyada küçük taş atmak Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine yorulur.

Rüyada küçük siyah taş görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük küçük taşlar görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada küçük beyaz taş görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, içinin ferahlayacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek ruhlarına mevlit okutacağına, kara kara düşünür olacağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments