Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük beyaz taş görmek

Rüyada küçük beyaz taş görmek

Rüyada küçük beyaz taş görmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, zorluklarla boğuşulacağına işaret eder.

Rüyada küçük beyaz taş gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada küçük beyaz taş görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz küçük taş görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük siyah taş görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada küçük taş toplamak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalettir.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek insanların kendisine her zaman destek olacağına, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük küçük taşlar görmek işinin ehli olacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük taşlar toplamak kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada küçük taş atmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments