Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük renkli taşlar görmek

Rüyada küçük renkli taşlar görmek

Rüyada küçük renkli taşlar görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, nasibin bollaşacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük renkli taşlar gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Rüyada renkli küçük taşlar görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine işaret eder.

Rüyada küçük taşlar toplamak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, başarılarını arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük beyaz taş görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, işinde başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük küçük taşlar görmek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına inanılır.

Rüyada küçük taşlar görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada küçük taş toplamak işlerinin de hal yoluna gireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek verilen emeğin boşa gideceğine, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, maddi açıdan rahat edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments