Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli küçük taşlar görmek

Rüyada renkli küçük taşlar görmek

Rüyada renkli küçük taşlar görmek gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli küçük taşlar gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilme açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada renkli küçük taşlar görmek işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, üst bir mevkiye terfiye alınacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük taş görmek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret eder.

Rüyada küçük siyah taş görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük beyaz taş görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet eder.

Rüyada küçük taşlar görmek karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kazançlı işler yapılacağına, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işaret eder.

Rüyada küçük taşlar toplamak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, iş yeri sahibi olacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada küçük küçük taşlar görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments