Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz küçük taş görmek

Rüyada beyaz küçük taş görmek

Rüyada beyaz küçük taş görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, her şeyin sarpa saracağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz küçük taş gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Rüyada beyaz küçük taş görmek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, günden güne sorunlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada küçük beyaz taş görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli küçük taşlar görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işarettir.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük taş görmek güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına delalet eder.

Rüyada küçük taş atmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük taş toplamak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, onlara değer vereceğine, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına tabir olunur.

Rüyada küçük siyah taş görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, çok yükseleceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments