Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük küçük taşlar görmek

Rüyada küçük küçük taşlar görmek

Rüyada küçük küçük taşlar görmek bol para kazanacağına, bilgi sahibi olunmayan bir işi çabucak kavrayarak hemen kendisini gösterecek olan rüya sahibinin alkışlanacak işler yapacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına tabir olunur.

Rüyada küçük küçük taşlar gördüyseniz:

  • Fonksiyonel olmayan işler veya anlaşmalar sorun yaratabilir.

Rüyada renkli küçük taşlar görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına inanılır.

Rüyada beyaz küçük taş görmek sağlık problemleri yaşamayacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük taşlar görmek malını ve parasını kaybedeceğine, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Rüyada küçük siyah taş görmek huzur ve mutluluk bulacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük taş atmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, borçların ödeneceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Rüyada küçük taş görmek düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek kendi geleceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine delalet eder.

Rüyada küçük taş toplamak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, hakkı olanlara kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments