Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük siyah taş görmek

Rüyada küçük siyah taş görmek

Rüyada küçük siyah taş görmek doktordan doktora koşturacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, insanlar arasında yüceleceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada küçük siyah taş gördüyseniz:

  • Engeller veya bekleme zorunluluğu sıkıcı olabilir.

Rüyada küçük siyah taş görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Rüyada küçük beyaz taş görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada küçük taş toplamak büyük maddi kazanç elde edileceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, günahlarından tövbe etmeye delalet eder.

Rüyada küçük renkli taşlar görmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kazancının eksileceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz küçük taş görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük küçük taşlar görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, başa iş açacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük taşlar toplamak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments