Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük taş atmak

Rüyada küçük taş atmak

Rüyada küçük taş atmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına yorulur.

Rüyada küçük taş atmak gördüyseniz:

  • Siz, sizi çeken konularla veya size ilginç gelen alanlarla ilgili kurs ya da derslere yönelmelisiniz.

Rüyada küçük taş atmak maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa tokat atmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çakıl taşı görmek atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küçük siyah taş görmek işte de mutlu olunacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük küçük taşlar görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük taş toplamak eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına yorulur.

Rüyada küçük taşlar görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük beyaz taş görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments