Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük parmak

Rüyada küçük parmak

Rüyada küçük parmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük parmak gördüyseniz:

  • Yakında aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek rahat yüzü göreceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak destek için ailesiyle de konuşacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük parmak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük parmak görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun parmak görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, canının sağ olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmağında gümüş yüzük görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına yorulur.

Rüyada ayağında altı parmak görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, gözyaşına boğulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments