Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun parmak görmek

Rüyada uzun parmak görmek

Rüyada uzun parmak görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada uzun parmak gördüyseniz:

  • Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, yanlış yollanan mesajlar, üzerinde durulmayan veya hafife alınan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek kişinin şansının artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzun pardesü giymek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, zararların yakında telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada uzun parmak görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun parmak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmakları kısa görmek zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, tatsız sözlerin de unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada pardesü kaybetmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakları yanmak rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, niyetlendiği işlere gireceğine yorulur.

Rüyada parmaklarla tesbih çekmek aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, üzüntülü haberler alacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments