Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine delalettir.

Rüyada erkeğin parmağında alyans gördüyseniz:

  • Yön gösterme konusunu ertelemekte fayda var.

Rüyada erkeğin parmağında altın alyans görmek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Rüyada erkeğin parmağında alyans görmek eskisinden de iyi olacağına, öz güven kazanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada erkek parmağında alyans görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına işarettir.

Rüyada bir erkeğin parmağında alyans görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine inanılır.

Rüyada orta parmakta alyans görmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sol parmağa alyans takmak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilinin parmağında alyans görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağında alyans görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments