Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük parmak görmek

Rüyada küçük parmak görmek

Rüyada küçük parmak görmek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına rivayet eder.

Rüyada küçük parmak gördüyseniz:

  • İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfi etmeniz ya da maddi gelirinizin artması olasıdır.

Rüyada küçük parmak görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına yorulur.

Rüyada küçük parmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada küçük parmağının kesildiğini görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına inanılır.

Rüyada küçük parmağa yüzük takmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada parmağının kesildiğini görmek hasta olanlar için şifa bulmaya, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada parmağına bol gelen yüzük görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ayak parmağı kopmak ağrı ve sancılarından kurtulacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine alamet eder.

Rüyada parmağının acıdığını görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments