Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir ırmak görmek

Rüyada nehir ırmak görmek

Rüyada nehir ırmak görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, ona dört elle gönülden bağlanacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, para kazanmaya, bir anda yükseleceğine işarettir.

Rüyada nehir ırmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir kadını uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada nehir ırmak duaların kabul göreceğine, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada nehir ırmak görmek dileklerinin yerine geleceğine, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ırmak nehir görmek yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada tertemiz ırmak görmek her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına rivayet eder.

Rüyada süt akan ırmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para yorulmaktadır.

Rüyada ırmakta yüzmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işarettir.

Rüyada cennet ırmağı görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada ırmak kenarında gezmek hayırlı yollar keşfedeceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments