Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirin kuruduğunu görmek

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, atılan adımların boşa gideceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, neşeli zamanların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehirin kuruduğunu gördüyseniz:

  • Çok mutlu olmanız mümkün olan bazı durumlar size kızmış olan birileri tarafında kasıtlı olarak engelleniyor.

Rüyada nehirin kuruduğunu görmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş kırmızı biber görmek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş çiçek görmek büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sebze kurutmak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurutulmuş kekik görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada kurutulmuş mısır görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş et görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş balık görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments