Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirde halı yıkamak

Rüyada nehirde halı yıkamak

Rüyada nehirde halı yıkamak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada nehirde halı yıkamak gördüyseniz:

  • İşlerinizi yapması için başkalarına güvenemezsiniz.

Rüyada nehirde halı yıkamak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun halı yıkadığını görmek bazı ürünlerin piyasada azalacağına, keyifli sohbetler edeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine tabir olunur.

Rüyada hamamda halı yıkamak sevdiği kişilere kavuşacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine işaret eder.

Rüyada temiz halı yıkamak yanlış seçimler yapacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada birinin halı yıkadığını görmek rızkın ve kazancın artacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına inanılır.

Rüyada camide halı yıkamak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, eğleneceğine delalet eder.

Rüyada hortumla halı yıkamak yüksek mertebeye geleceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına yorulmaktadır.

Rüyada halı yıkadığını görmek ölümcül hastalıklara işaret, doktordan doktora koşturacağına, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments