Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere nehir görmek

Rüyada dere nehir görmek

Rüyada dere nehir görmek sosyal çevrenin değiştirileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere nehir gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi ya da iş birliğini farklılaştırma ya da bir anlaşmayı yeniden düzenleme niyetindeyseniz, diyalogları sizin başlatmanız gerekiyor.

Rüyada nehir dere görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dere nehir görmek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, onlarla arasının açılacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine işarettir.

Rüyada donmuş nehir görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada nehirden geçmeye çalışmak ayrılık yaşanacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli nehir görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir kenarında yürümek ortaklarla aranın bozulacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine alamet eder.

Rüyada akan nehirden geçmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada bulanık nehirden geçmek kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments