Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı kurbağa görmek

Rüyada kırmızı kurbağa görmek

Rüyada kırmızı kurbağa görmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı kurbağa gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde yapmak istiyorsanız rüzgar sizden yana esiyor.

Rüyada kırmızı kurbağa görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına inanılır.

Rüyada kavanoz içinde kurbağa görmek sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada hamile kurbağa görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada çiftleşen kurbağa görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kurbağa görmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada kurbağa bacağı yemek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kurbağa görmek dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş kurbağa yediğini görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments