Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kızı dövmek

Rüyada küçük kızı dövmek

Rüyada küçük kızı dövmek bunun farkına varacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine, saygın ve ünlü biri olacağına, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, karamsar olacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada küçük kızı dövmek gördüyseniz:

  • İş ya da eğitimle ilgili önemli birisi ile tanışıp, dostluk kurabilirsiniz.

Rüyada küçük kızı dövmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu dövmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, ekmeksiz ve parasız kalacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet eder.

Rüyada küçük bebek dövmek manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, gülen yüzünün de solacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızın dövmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada bi kızı dövmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments