Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bir çocuğu dövmek

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, huzurun kaçacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, elinin döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Kendinizi yeniden tanımlamanız, imajınızı yenilemeniz gerekebilir.

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, hastalanacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına delalet eder.

Rüyada küçük çocuğu dövmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine delalettir.

Rüyada küçük kızı dövmek toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük bebek dövmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulur.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu dövmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğu dövdüğünü görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğu dövmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments