Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinden küçük birini dövmek

Rüyada kendinden küçük birini dövmek

Rüyada kendinden küçük birini dövmek kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, kısmetsizlik yaşayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine alamet eder.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada kendinden güçlü birini dövmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine rivayet eder.

Rüyada kendinden büyük birini dövmek zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada kendinden küçük biriyle evlenmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, rızkından olacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına yorulur.

Rüyada kendinden küçük birine aşık olmak yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada kendinden küçük sevgili görmek birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine inanılır.

Rüyada kendinden küçük biriyle sevgili olmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine ve kendisine yardım eden kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada kendinden küçük birinin elini öpmek sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments