Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük bebek dövmek

Rüyada küçük bebek dövmek

Rüyada küçük bebek dövmek hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine, eğitim konusunda bir adım atılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük bebek dövmek gördüyseniz:

  • Astrolojik oluşumlar size bazı zorlaştırıcı etkiler yapmaktadırlar.

Rüyada küçük bebek dövmek yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, aradığı aşkı bulacağına yorulur.

Rüyada küçük kızı dövmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, hep yerinde sayacağına alamet eder.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük çocuğu dövmek hiçbir sorun yaşamayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına delalet eder.

Rüyada bebek dövmek aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada erkek bebek dövmek maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğini dövmek rahat nedir öğreneceğine, sohbetinin bozulacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments