Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük çocuğu dövmek

Rüyada küçük çocuğu dövmek

Rüyada küçük çocuğu dövmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevinç dolu haberler alacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Rüyada küçük çocuğu dövmek gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Rüyada küçük bir çocuğu dövmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ne yöne gideceğine, rızık bolluğu içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğu dövmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işarettir.

Rüyada kendinden küçük birini dövmek adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada küçük kızı dövmek hayat içerisinde en zor anlarda bir çıkış yolu bulacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada küçük bebek dövmek tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu dövmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğu dövmek gönül hoşluğu içinde olacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşu çocuğunu dövmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments