Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük balık yakalamak

Rüyada küçük balık yakalamak

Rüyada küçük balık yakalamak geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, sevgi dolu haberler alınacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulur.

Rüyada küçük balık yakalamak gördüyseniz:

  • Riskli işlere kalkışmamanızda veya parasal konularda yanıltılma ihtimaline dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada küçük balık yakalamak olur olmadık anlarda beyan edeceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük fare yakalamak kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, parasının ve malının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çamurlu suda balık yakalamak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Rüyada oltayla büyük balık yakalamak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, daha kolay, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada denizde büyük balık yakalamak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada elle balık yakalamak işlerinin sarpa saracağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, namaz kılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil balık yakalamak sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleriyle balık yakalamak onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments