Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük dilinin koptuğunu görmek

Rüyada küçük dilinin koptuğunu görmek

Rüyada küçük dilinin koptuğunu görmek kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, halsizleşeceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük dilinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmalısınız.

Rüyada küçük dil görmek çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, kızı olanların da gelin edeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada küçük dilini yutmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada küçük dilini görmek sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük dilinin koptuğunu görmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına işaret eder.

Rüyada at dili görmek sevineceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek yeni bir hayata adım atılacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilinin kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulur.

Rüyada dilin tutulması görmek şansa, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments