Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük dilini görmek

Rüyada küçük dilini görmek

Rüyada küçük dilini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, günahlarından tövbe etmeye, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada küçük dilini gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada küçük dil görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, hayırlı adımlar atılacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük dilinin koptuğunu görmek arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına alamet eder.

Rüyada küçük dilini görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada küçük dilini yutmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük dil görmek kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil yarası görmek yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, küslerin ve dargınların barışacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yabancı dil konuştuğunu görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına delalettir.

Rüyada bir başkasının dilini görmek güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments