Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin kesildiğini görmek

Rüyada dilinin kesildiğini görmek

Rüyada dilinin kesildiğini görmek kötü halin son bulacağına, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada dilinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi ya da işinizi ilgilendiren konularda güvensizlik sorunu ortaya çıkabilir.

Rüyada dilin kesildiğini görmek çok büyük bir ortaklığa gireceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada dil kesilmesi görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine alamet eder.

Rüyada dil kesildiğini görmek yenisinin başlayacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine delalet eder.

Rüyada dili kesilmek amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, borçlarının hafifleyeceğine, yolculuğa çıkmaya yorulmaktadır.

Rüyada dilinin kesildiğini görmek işlerdeki karın artacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet eder.

Rüyada eşek dili görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulur.

Rüyada dili tutulmak zengin bir hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ticarette zarar edeceğine inanılır.

Rüyada birini dilsiz görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments