Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at dili görmek

Rüyada at dili görmek

Rüyada at dili görmek mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada at dili gördüyseniz:

  • Olan biteni anlamanız gidişatta fark yaratmanızı sağlayabilir.

Rüyada atın dilini görmek kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada at dili görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dil koptuğunu görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına delalettir.

Rüyada dil yediğini görmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada dil yemek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına inanılır.

Rüyada dili yara görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sağlık ve şifa bulacağına rivayet eder.

Rüyada dil tutulmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına rivayet eder.

Rüyada birinin dilini ısırmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eren

Rüyamda atla oynadım beni ısıracak gibi oldu atın dilini ısırdım tadı ağzıma geldi

Gurbet

Rüyamda kızım altına çiş yapmış bezi çiş doluydu ve at dili gördüm kesikti ve sobanın çöpünü bir poşete bir bayanın koymasını istiyordu eşim