Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük dil görmek

Rüyada küçük dil görmek

Rüyada küçük dil görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, dinde tartışmaya, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük dil gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda başarısız olmanız için gerekli tüm baskıyı üzerinizde kuruyor olabilir.

Rüyada küçük dilini görmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine rivayet eder.

Rüyada küçük dilini yutmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, aile hayatının sorunsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük dil görmek rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına işaret eder.

Rüyada küçük dilinin koptuğunu görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dil pişirmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, malın bereketinin artmasına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına yorulur.

Rüyada bilmediği dili konuşmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına yorulur.

Rüyada kuzu dili yemek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının dilini ısırmak iç dünyasının da güzelleşeceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments