Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilini yutmak

Rüyada dilini yutmak

Rüyada dilini yutmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilini yutmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza yeni bir aşk da girebilir.

Rüyada dili yutmak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada küçük dilini yutmak onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil yutmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına rivayet eder.

Rüyada dilini yutmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, düşmanların çok üzüleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik yutmak yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada hurma çekirdeği yutmak sorunların çabucak halledileceğine, elindekileri de kaptıracağına, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırıkları yutmak eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sabun yutmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments