Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil yutmak

Rüyada dil yutmak

Rüyada dil yutmak yeni bir sorumluluk altına gireceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, zenginleşeceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dil yutmak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada küçük dilini yutmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, onurlu bir hayat süreceğine, üzüntülerinin son bulacağına delalettir.

Rüyada dili yutmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada dilini yutmak yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dil yutmak kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada toplu iğne yutmak dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kalem yutmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine delalet eder.

Rüyada kedi kılı yutmak çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada buz yutmak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments