Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarak yutmak

Rüyada tarak yutmak

Rüyada tarak yutmak helal rızka kavuşacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, elinin dara düşmeyeceğine, istediği oranda da eğleneceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarak yutmak gördüyseniz:

  • Kurallara karşı gelmeden veya pozisyonunuzu tehlikeye atmadan olaylara nasıl düzen getirebileceğinize odaklanabilirsiniz.

Rüyada tarak yutmak trend olan bir markanın başına geçileceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada kırık tarak görmek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sık dişli tarak görmek elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına rivayet eder.

Rüyada demir tarak görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, hem de çok üzüleceğine, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birinden tarak almak bereket ve huzur geleceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine yorulur.

Rüyada tarakta bit görmek ters giden işlerin normale döneceğine, zamandan da kar edeceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Rüyada ayna ve tarak görmek kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada tahta tarak görmek duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments