Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı para görmek

Rüyada aşırı para görmek

Rüyada aşırı para görmek hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, her zaman hak ettiğini alacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada aşırı para gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmeli, öfkelenmekten kaçınmalısınız.

Rüyada aşırı para görmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, herkesin şaşırtılacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada aşırı su içmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede su içmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına alamet eder.

Rüyada aşırı kar görmek örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı kilolu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aşırı korkmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, işlerinin kolaylaşacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments