Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı derecede su içmek

Rüyada aşırı derecede su içmek

Rüyada aşırı derecede su içmek kendisine olan güvenin artacağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, şansın döneceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına inanılır.

Rüyada aşırı derecede su içmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Rüyada aşırı derecede su içmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada aşırı derecede ağlamak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işaret eder.

Rüyada aşırı derecede kusmak maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada aşırı derecede gülmek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada dereceli gözlük görmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine delalettir.

Rüyada derece almak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, en fazla hayatını belli bir standartta sürdüreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine yorulur.

Rüyada dereceye girmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments