Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı derecede çikolata yemek

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek gördüyseniz:

  • Belli bir amaç için çalışmanız, içinizdeki iyi şeyleri çıkartan kişilerle tanışmanızı veya karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalet eder.

Rüyada aşırı derecede gülmek tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada aşırı derecede su içmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine alamet eder.

Rüyada aşırı derecede ağlamak kafasının boşalacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine delalettir.

Rüyada aşırı derecede kusmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada derece almak yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada dereceye girmek işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına inanılır.

Rüyada dereceli gözlük görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments