Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aşırı kilolu görmek

Rüyada aşırı kilolu görmek

Rüyada aşırı kilolu görmek itibarını zedeleyeceğine, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada aşırı kilolu gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin hayatlarına neşe, kolaylık veya zenginlik katmak için gerekli her şeye sahipsiniz.

Rüyada aşırı kilo aldığını görmek iş hayatında değişiklik yapacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada aşırı kilo almak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada aşırı kilolu görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Rüyada aşırı derecede çikolata yemek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Rüyada aşırı kan görmek büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada aşırı derecede su içmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına işarettir.

Rüyada aşırı kıllandığını görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada aşırı para görmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, rızkından ve gelirinden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments